Oude Zeedijk 1a, 4271 BD Dussen 0416392329 0646551955 annekevandenbroek@msn.com

Ervaringen bij Vitaal Dussen.

Hier staan enkele verhalen van mensen die worden of zijn behandeld bij Vitaal Dussen, heb je ook ervaring met een behandeling van Vitaal Dussen en zou je dit willen delen, dan kun je dit doorgeven via het contactformulier, zodat andere deze goede ervaring kunnen lezen.


Marjolein:
marjolein bakkerVanaf ongeveer mijn 14de levensjaar helpen jullie mij. Begonnen als fanatiek wielrenster, maar door meerdere operaties aan mijn heupen zijn de wegen als sporter anders gelopen.
Ik ben dankbaar voor jullie support hierin. Fysiek en mentaal helpen jullie mij sterker te worden. Doormiddel van de behandelingen van René, Reiki met Anneke, het rekken en strekken en de Althearah kleuren therapie.
Het tot drie keer toe weer opnieuw leren lopen, conditie opbouwen en de mentale strijdt hiermee voeren dat is niet makkelijk.
Lichamelijk, maar zeker ook mentaal heb ik mij kunnen ontwikkelen tot de persoon die ik nu ben. Sterk en met vertrouwen, altijd blijven leren en blijven proberen te groeien als persoon.

Liefs,
Marjolein Bakker


Gerda:

Een heel tevreden en gelukkige vrouw wil laten weten dat ze fantastisch geholpen is door Rene!
Ik liep al veel jaren met rugklachten, naar mij verteld was door huisarts, fysiotherapeut en orthopeed, het was slijtage werd gezegd. Ik slikte ook al die jaren pijnstillers om de dag door te komen.
Na 1 behandeling door Rene was ik van mijn pijnklachten af en heb geen pijnstiller meer nodig gehad. Rene zei dat mijn si gewricht niet goed zat en heeft dat weer op zijn plaats gekregen. Ook stond ik scheef en dat is nu grotendeels verholpen, mijn lichaam is aan het corrigeren. Ik heb nu 3 behandelingen gehad en ben een ander mens! Heb nu een afspraak bij de podoloog voor zooltjes en ga in november weer naar Rene om te zien hoe het dan gaat.

Succes ermee!
Groeten
Gerda Hildebrand


Dian:

Ik ben al enkele jaren onder behandeling bij Anneke, en dat bevalt me zeer goed, ik heb MS en word daardoor steeds minder mobiel, ik zit nu ook wel in een rolstoel maar de achteruitgang is veel minder geworden, ik ben ook een redelijk actief handbiker, en rij gemiddeld zo'n 1500 à 2000 km per jaar dat is inclusief toertochten, het gaat lichamelijk wel achteruit, maar mentaal moet je ook sterker worden en dat lukt aardig.


Bart Mol:

Mijn ervaring met Vitaal-Dussen: Vitaal-Dussen heeft mij met de neus op de feiten gedrukt.

Door aan de hand genomen te worden ben ik dingen beter gaan bekijken.

Hierdoor kan ik beter omgaan met bepaalde moeilijke situaties in mijn sport maar ook in mijn leven.


 Niels Wubben:

Als sporter ben je continu op zoek naar verbetering. Daar waar sporters hun materiaal altijd op orde hebben wordt het eigen lichaam (mentaal / fysiek) nog wel eens vergeten. Zo ook door mij. Ik zat op sportief gebied in een dip en wist daar even niet op te reageren.

Tot ik in contact kwam met Vitaal-Dussen. Zij hebben mij erop gewezen dat het leveren van prestaties van meer factoren afhangt dan alleen een schone fiets.

Wij zijn gaan werken aan zowel mijn mentale & fysieke gesteldheid door gebruik te maken van bijvoorbeeld de Life System of Quantum en Althearah kleurentherapie.

We zijn nu al wat jaren verder en ik kom nog steeds regelmatig bij Vitaal-Dussen. Nu niet om uit het dal te kruipen maar om aan mijn top te blijven. Je zoekt naar de juiste afstelling zodat je optimaal kan functioneren.

De warmte die je krijgt bij Vitaal-Dussen draagt hier ook aan bij want je bent geen nummer maar een persoon waar oprechte interesse voor is. Ze leven met je mee en helpen je zo goed als mogelijk bij de situaties die je tegenkomt in het dagelijks leven of je nu sporter bent of niet. Bij Vitaal-Dussen is iedereen welkom.


Silvia:

Ik ben aantal jaren geleden terecht gekomen bij Anneke.
Heb al vele wegen bewandeld maar nog nooit zolang gebleven.

Gebruikte vele medicijnen maar na enige tijd ben ik met alles kunnen stoppen.
Heb er goede resultaten geboekt op lichamelijk maar zeer zeker op mentaal gebied.

Bij Anneke(Vitaal die naam was nog niet geboren) voel je je gelijk op je gemak.
Ze is een zeer goede Coach..Staat altijd klaar en ondersteund waar ze kan.

Ik heb goede ervaring met de Bemer3000..voor allerlei klachten.
Maar vooral voor energie...Kom nog steeds voor behandeling ook aan de Quant.

En de Altearah spray natuurlijk...geweldig..aanrader voor iedereen
Vitaal is Top...en daarnaast een Super vriendschap aan overgehouden..

Anneke Bedankt en nog veel Succes....


Willemieke:

December 2011 heb ik een ernstig auto ongeluk gehad. Met een behoorlijke hoge snelheid ben ik frontaal op een boom geklapt.

Dankzij de stevige auto die ik reed heb ik dit gelukkig na kunnen vertellen. Uiteraard kwam ik er niet helemaal zonder kleerscheuren vanaf.

Mijn beide voeten hebben het zwaar te verduren gehad, meerdere breuken waren het gevolg. Ook mijn rug had een enorme klap gehad waardoor er een breuk was ontstaan in mijn ruggenwervel.

Omdat de breuk instabiel was ben ik direkt geopereerd en is er een frame rondom de kapotte wervel geplaatst. Mijn voeten hebben ze op meerdere plaatsten gerepareerd met externe fixatie (pennen door mijn tenen).

De eerste maanden na het ongeluk en de operaties bestonden voornamelijk uit rust nemen en herstellen. Na een paar maanden was mijn lichaam voldoende hersteld om langzaam met verder revalideren te starten.

De reguliere fysiotherapie behandelingen hebben me hier weer een stukje verder in geholpen. Uiteraard ging dit alles niet snel genoeg naar mijn zin. Lopen ging nog steeds slecht en gepaard met pijn en ook de mobiliteit in mijn rug, mede door het aanwezige frame, gaf veel beperkingen.

Van een goede vriendin hoorde ik over Vitaal Dussen en de goede resultaten die zij behalen met sporters en heb geïnformeerd of zij wellicht ook mij konden helpen bij mijn verdere herstel.

Ik ben ontzettend blij dat ik kontakt gezocht heb want de behandelingen bij Vitaal Dussen (Quant, Altearah spray en het rekken en stretchen) maakte dat ik vooruit sprong!

Los van de fysieke begeleiding werd er ook aandacht besteed aan het mentale stuk. Een deel wat niet te onderschatten is tijdens een revalidatie periode.

In oktober 2012 is het frame operatief verwijderd. Dit was de derde zware operatie aan mijn rug.

Dankzij Vitaal Dussen was ik hier zowel fysiek als mentaal goed op voorbereid en is ook de tijd na deze operatie voorspoedig verlopen.

Inmiddels gaat het erg goed met me en functioneer ik weer bijna als vanouds, al kom ik nog steeds graag eens in de zoveel tijd langs voor een Rek en Stretch behandeling en een fijn gesprek.

Al met al een zeer intensieve periode die ik mede door de ondersteuning van Vitaal Dussen goed ben doorgekomen.

Bedankt voor jullie hulp en de flinke duw in de goede richting!

Hartelijke groet,

Willemieke Bos.


Daphne:

In 2011 kwam er een einde aan mijn race carrière. Ik kwam zwaar ten val met mijn 600cc in de kwalificatie op TT circuit Assen. Ik brak mijn bekkenkam, stuitje en schaambeen. Ik ben toen erg slecht behandeld en kreeg niet de juiste revalidatie die nodig was bij dit letsel.

Na vele ziekenhuisbezoeken, second opinions en diverse therapieën was ik ten einde raad. Ik was niet alleen mijn grote passie kwijt ook mijn hele leven veranderde na het ongeluk. Als jonge meid moest ik veel laten vallen en leven met iedere dag pijn... Door diverse mede coureurs kreeg ik de tip om eens bij Vitaal-Dussen te gaan kijken.

Ik hoopte wel, maar ik had er stiekem een hard hoofd in. Nu, een aantal bezoekjes later, word ik mentaal als fysiek een stuk sterker. Heerlijk om dit te mogen ervaren. Keer op keer word ik warm ontvangen in Dussen en ga ik met frisse moed de deur weer uit. Deze zomer ga ik zelfs na 4 jaar het circuit weer op!

Daphne Hop.


Vitaal Dussen
Oude Zeedijk 1a
4271 BD Dussen
0416 - 39 23 29
06 - 46 55 19 55
annekevandenbroek@msn.com

Btw: NL002117913B35

KVK: 55013597